Nieuws

Dag opa Henk

Eind maart verscheen 'Dag opa Henk'. Monica schreef de tekst na het overlijden van haar man, gezien door de ogen van de twee oudste kleindochters.

Bobbi zet zijn schoen

Mijn allernieuwste Sinterklaasboek was een groot succes het afgelopen najaar. Het stond wekenlang in de Top 10 van best verkochte kinderboeken.

Bobbi en de voertuigen

Bobbi laat zien welke voertuigen er zijn en welk geluid ze maken. Van fiets tot brandweerwagen, met stuk voor stuk een geluid dat uit het boek te horen is. 


Bobbi doeboek

Kleuren, tellen, spelletjes, puzzelen en nog veel meer. Dat doe je met het Bobbi-doeboek. Het is maar liefst 64 pagina’s dik!

Bobbi puzzelboek

Met Bobbi maak je de mooiste puzzels. Dit boek heeft echte puzzelstukjes en verhaaltjes op rijm. De puzzels hebben 4, 6 of 9 stukjes. 


Bobbi naar de speeltuin

Een van de nieuwste Bobbi-boeken! Samen naar de speeltuin. Een vrolijke dag voor Bobbi en zijn vriendjes.

Kijk- en zoekboek van Bobbi

Dit boek staat vol met zoekplaatjes. Op de speelzaal, de kinderboerderij en in het zwembad: overal is wel iets te beleven. Je kijkt je ogen uit!

Bobbi - eet smakelijk

Samen eten aan tafel, een dagelijks ritueel in elk gezin. Als het eten op tafel komt, vindt Bobbi niet alles even lekker. Tsja... wat doe je dan? 


Wat hoor je op de boerderij?

De boerderij komt tot leven! Samen met Bobbi ontdekt ieder kind welke dieren er op de boerderij te zien zijn én wat voor geluiden ze maken.

Wat gaan we doen?

Wat doe jij allemaal op een dag? 

Aankleden, eten, lezen, spelen en vast nog veel meer… Wat heb je daar allemaal bij nodig? Bekijk alle voorwerpen en benoem ze samen.

Serviesje Joupy

Joupy de kleine zeehond is nu ook op een servies verkrijgbaar. Te koop bij Ecomare, boekhandels en museumshops.


Bobbi krijgt een huisdier

In oktober 2019 verscheen ‘Bobbi krijgt een huisdier’.

 

Drie kinderboeken

De kleinkinderen lezen de nieuwste boeken altijd als eerste.

Voor wie is dit potje?

Sam en Jet willen graag op een potje leren plassen. Ze zoeken alleen nog een potje dat goed bij hun billetjes past. 
Weet jij welk potje van wie is?

 


Interview

 

Haar kleindochter Cato (4) tekent geen poppetjes, maar Bobbibeertjes. Monica Maas, bedenker van het jarige beertje, geniet ervan. „Prachtig toch, dat ze zo opgroeit met Bobbi?”

 

Lees hier verder voor het hele interview met Monica.